Bij Café Murphy’s Law, gevestigd aan de Hoofdstraat 198 in Hillegom wordt op zaterdag 13 oktober Murphy’s Talentenjacht 2018 georganiseerd. Het betreft een zangwedstrijd, die om 19.00 uur begint. Voor de winnaar is er een wisselbeker te winnen en een optreden ter waarde van 250 euro in dit gezellige café. Het is dus echt de moeite waard om mee te doen. Een aantal kandidaten hebben zich al aangemeld, omdat het slechts een avond is, is snel opgeven gewenst, want vol is vol.

Er zal een deskundige jury aanwezig zijn bestaande uit Judith van Drunen (zangeres en zangdocente), Nick Stricker (bekend uit het programma “My name is…..”, waarin hij in de finale belandde als Jan Smit, de Leidse zanger Randy Blommaert, Feestzanger Rene, Christa Kerdijk (onder voorbehoud) en zanger Johan Hofman. Deelname aan de Talentenjacht is gratis. Murphy’s Talentenjacht wordt georganiseerd in samenwerking met  AC Media & Events.

Deelnemers ( ook jeugdige talenten zijn van harte welkom) kunnen zich opgeven via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tv Oranje


muziek top 50