Lancering nieuwe meidengroep Wij zijn Lief! tijdens coveronthulling 100%NL Magazine

Op dinsdag 17 oktober, tijdens de coveronthulling van de Junior Special van 100%NL Magazine, werd de nieuwe meidengroep ‘Wij zijn Lief!’ voorgesteld aan de landelijke pers. Deze eerste kennismaking met de pers was tegelijkertijd de officiële lancering van Wij zijn Lief!. Als primeur werden ook de allereerste single en bijbehorende videoclip met de gelijknamige titel ‘Wij zijn Lief!’ van de nieuwe meidengroep getoond. Vervolgens hebben de vier meiden van de groep: Emma, Anne, Fleur & Tecula, de cover onthuld van de nieuwste editie van de Junior Special van 100%NL Magazine, waarop zij te zien zijn. Wij zijn Lief!, Kaj van der Voort (B-Brave en Dance Dance Dance), Bruno Prent en Iris Amber (SpangaS) en fotograaf William Rutten kregen het eerste exemplaar overhandigd van hoofdredacteur Lisette Sier.


Wij zijn Lief! zal binnenkort te zien zijn op allerlei podia en festiviteiten, waar de vier meiden samen zullen zingen en dansen voor alle kinderen in Nederland en België. De nieuwe meidengroep zal zich vooral gaan richten op kids entertainment. Later dit jaar worden er nog twee videoclips van Wij zijn Lief! gelanceerd: ‘Knuffeldierenfeest’ en ‘Op Safari’ én er zullen ook nog extra liedjes van de meidengroep volgen. Wij zijn Lief! is een initiatief van Studio32.

Volg Wij zijn Lief! hier op social media via Facebook en InstagramFotocredits: Joshua Rood.

Lees meer: Lancering nieuwe meidengroep Wij zijn Lief! tijdens coveronthulling 100%NL Magazine

Jaren geleden scoorde Alex een grote hit met het nummer ‘ Bossie rooie rozen’.  Nu laat hij iedereen  middels z’n nieuwe single ‘Het begon ooit met een bossie rooie rozen’ weten hoe het afgelopen is. Het idee is ontstaan in de studio van Waylon van der Heijden.  Ton en Gerard Koopmans, oftewel De Gebroeders Ko en Waylon hebben vervolgens de opvolger geschreven.

Alex vertelt dat hij al een tijdje aan het zoeken was naar nieuwe single. ‘Heel toevallig werd in de studio geroepen dat er gewerkt moest worden aan nummer in de trant van ‘Bossie rooie rozen’ .Met een knipoog kwam de nieuwe single tot stand. Ik vind ook dat ze dat heel goed gedaan hebben.’, vertelt Alex enthousiast. 

De clip is door Thijs Aldenzee opgenomen in z’n woonplaats Noordwijk. ‘Als ambassadeur van Noorwijk moet ik mijn woonplaats natuurlijk wel een beetje promoten. Op het strand staat een boom waar mensen alle gevonden voorwerpen neerleggen. Laat ik daar toevallig toch ook mijn bossie rooie rozen terugvinden….

Lees meer: Alex vindt op het strand van Noordwijk z’n bossie rode rozen terug…

Pietje Tomassen is pas 8 jaar…Maar deze jongen weet als een ervaren hartendief de show te stelen. Pietje is er van overtuigd dat hij ‘later’ een groot artiest zal worden. Ronald van Rood-Hit-Blauw en Pietje gaan samen bekijken hoe ze daar vorm aan kunnen geven. Er staan met Pietje al proefopnames gepland om het door Diane Theunissen lied op te gaan nemen in de studio van Manfred Jongenelis.

Veel artiesten gingen Pietje bij Rood-Hit-Blauw succesvol voor…We zijn er van overtuigt dat ook Pietje snel zal doorbreken als artiest. Wil je Pietje en zijn stappen in de muziekbizz ook volgen? https://www.facebook.com/piet.tomassen Binnenkort volgt meer nieuws over Pietje en zijn ‘carrière’’

Lees meer: 8 jarige Pietje Tomassen wil artiest worden

Zojuist heeft Jan Smit bij RTL Boulevard de volledige line-up van Het Muziekfeest van het Jaar bekendgemaakt: Jan Smit, André Hazes, Gerard Joling, Frans Bauer, René Froger, Jeroen van der Boom, Willeke Alberti, Jannes, Frans Duijts, Lee Towers, Anita Meyer, Thomas Berge, George Baker, The Kik, Wolter Kroes, OG3NE, John de Bever, Peter Beense, Danny Froger, Vinzzent, Samantha Steenwijk, Henk Dissel, Wesly Bronkhorst en Yves Berendse.

Op 8 december eert het Muziekfeest van het Jaar het Hollandse lied op grootse wijze. Vrijwel de gehele top van het genre zingt hun grootste hits, onder begeleiding van een groot symfonisch concert. Verwacht bijzondere samenwerkingen, mash-ups en verrassende gastoptredens. 

Jan Smit: “Het Hollandse genre - in al zijn diversiteit - is iets waar we trots op mogen zijn. Iets wat ons verbindt. Tijdens dit unieke evenement mogen we genieten van alle hoogtepunten van het genre. Van meezingers, nieuw talent, klassiekers en tranentrekkers tot uitstapjes naar Nederpop”. Het concert en de voorbereidingen hierop zijn vrijdag 8 december live te volgen op NPO Sterren NL Radio. Op zondag 31 december zendt AVROTROS het Muziekfeest van het Jaar, een symfonische avond uit op NPO 3. Voor meer informatie kijk op de website van Muziekfeest van het Jaar.

Lees meer: Jan Smit maakt de volledige line-up van Het Muziekfeest van het Jaar bekend

Demy de Groot baalt als een stekker. Hij zit noodgedwongen thuis vanwege de ziekte van Pfeiffer. ‘Dat komt nu wel op een heel vervelend moment. Ik sta met m’n nieuwe single ‘Hé ja jij’ inmiddels drie weken in de Oranje Top 30 en dan krijg je dit. In eerste instantie dacht ik dat ik keelontsteking had, maar bloedonderzoek wees uit dat het de ziekte van Pfeiffer betrof. De afgelopen twee weken heb ik alle optredens al gecanceld en ook de komende twee weken blijf ik thuis’, aldus Demy.

De zanger uit Capelle aan den IJssel probeert echter wel bij de opname van Toppers van Oranje die plaatsvindt op zondag 22 oktober in Nijkerk aanwezig te zijn. Hij hoopt dan ook dat hij dat kan volhouden.  ‘Normaal ben ik heel vrolijk en enthousiast. Dat is nu niet zo. Ik ben erg moe en slaap ruim 13 uur per dag. Daarnaast heb ik een opgezette keel. Zelfs praten doet me al pijn. Gelukkig begrijpen m’n fans me wel. Na deze maand bekijk ik van week tot week de situatie en hoop dat ik er snel bovenop kom’, meldt Demy.

Meer info: https://www.facebook.com/DemydeGrootNL/

Lees meer: Demy de Groot geveld door de ziekte van Pfeiffer

Pagina 1 van 5

muziek top 50

  • lea
  • seine
  • studio 1
  • wilma