Burdy, Olaf Vos, Bert Zwier, Henk Harders, Arjan Plat en Jessy slaan handen ineen

Burdy, Olaf Vos, Bert Zwier, Henk Harders, Arjan Plat en Jessy hebben zich verenigd in de Noordelingen.  Samen zijn ze de studio van Martin Sterken in gedoken om 'Hoog ien’t Noorden' op te nemen. Een nummer geschreven door Burdy i.s.m. Olaf Vos voor alle Grunnegers met als doel de Groningers nog meer trots te laten zijn op hun mooie provincie. Naast het laten zien in de clip van de mooie plekjes die Groningen kent is er ook aandacht voor het dialect. Het is een luchtig, gezellig nummer geworden met een Gronings rapgedeelte. 


Op zondag 24 juni is de feestelijke presentatie van de single met optredens van alle meewerkende artiesten plus een optreden van o.a. Hessel & Ineke. Dit alles vindt plaats bij het Best Western Hotel te Aduard. De entree bedraagt in voorverkoop is slechts 5 euro. Meer info is te verkrijgen bij Geert Hakze - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  - telefoon 0642-548568.

Lees meer: Burdy, Olaf Vos, Bert Zwier, Henk Harders, Arjan Plat en Jessy slaan handen ineen

Unity NL on Tour strijkt zaterdag 23 juni 2018 neer op het Stadhuisplein in Leiden

Aanstaande zaterdag 23 juni is er weer een grote Unity NL on Tour in Leiden en wel op het Stadhuisplein tijdens de Lakenfeesten 2018. Het belooft een waar spectakel te worden met een groot aantal Nederlandstalige artiesten.

DJ Elmar van Unity NL meldt trots dat er optredens zijn van: Wesly Bronkhorst, Dean Saunders, Yves Berendse, Jan van Est, Marlane, Robert Leroy, Tinus Hoekstra, Rinus Werrens, Ronnie van Bemmel, Gino Graus, Frank Verkooyen, Jeffrey Tanis, Rik Nijman, Danny Plezier, Lytse Hille, Bob Offenberg, Jeffrey van Es, Joey Hartkamp, Jordy van den Boer, Mike van Dijk, Driekes Hoekstra, Danny Temming, Kees Versluys, Rick Melissen, Danny Vermeer en Wesley Vermont. De optredens vinden plaats tussen 16.30 uur en 23.59 uur. De toegang is gratis. Kijk voor meer info op: www.unity.nl 

Lees meer: Unity NL on Tour strijkt zaterdag 23 juni 2018 neer op het Stadhuisplein in Leiden

De klok staat centraal in de nieuwe single ‘Uurtje minder‘ van Rogier Voormolen. Volgens de zanger uit Alkmaar kan één uurtje minder per dag veel verschil maken. ‘Als we een aanpassing in de verleden tijd konden realiseren zou dat veel ellende kunnen besparen. Denk aan een vervelend telefoontje of een ruzie die nooit meer goed kwam. Eén uurtje minder per dag doet geen pijn. Daarom tellen mijn dagen maar 23 uur’, verklaart Rogier Voormolen.

Michiel Eijsbouts heeft de tekst van deze single ruim 10 jaar geleden al speciaal voor Rogier geschreven. ‘Oorspronkelijk was het een ballad. Ik heb het destijds wel opgenomen, maar er uiteindelijk niets mee gedaan. Toch is het nooit uit mijn gedachten verdwenen. Ook mensen uit m’n omgeving hebben me overtuigd om er nu iets mee te gaan doen. Ik heb contact gezocht met Sonic Solutions uit Roosendaal. De vakkundige producers hebben er vervolgens een dansbare beat in verwerkt. Ik ben heel erg tevreden over het eindresultaat’, onthult Rogier.

De single is verschenen bij Double You Music NL. Dat is de nieuwe platenmaatschappij van Wilco van de Scheur. Zijn zoon Wesley is oprichter en eigenaar van Wescur Videography. Deze onderneming timmert behoorlijk aan de weg en steeds meer artiesten weten hem te vinden. Ook de clip van Rogier heeft Wesley geproduceerd. De opnames vonden plaats bij Restaurant Wolf in Alkmaar. Rogier laat weten dat vanwege het slechte ze hun plannen moesten aanpassen. Ze besloten om in het restaurant de beelden te schieten. ‘Gelukkig kregen we van de eigenaar alle ruimte en vanwege de perfecte lichtinval leverde dat mooie beelden op’, aldus Voormolen. 

RTV: Score Promotions / Dennis van der Kraan Tel : 06-41985707 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer: Rogier Voormolen z’n dagen tellen één uurtje minder

“Steeds vaker” is de nieuwe single van Ivo Franklin, die de opvolger is geworden van de single “Tweestrijd”, die alleen al op Spotify zo’n 300.000x werd gestreamd. “Steeds vaker” is een auto biografisch vervolg van zijn vorige cd, waarin hij het verdriet en de pijn van een verloren liefde bezong. Met “Steeds vaker” probeert Ivo Franklin duidelijk te maken, dat het verwerken ervan niet eenvoudig is en wellicht tegen beter weten in, je altijd een sprankje hoop blijft koesteren.

“Steeds Vaker” is een medium uptempo pop ballad, die makkelijk in het gehoor ligt en na één keer te hebben beluisterd je bij blijft en uitnodigt tot meezingen. Het nummer is geschreven door Michiel Schraven en Rogier van Wegberg. Het werd deels opgenomen bij L’Hocque Music in Weert en in de DMP Studio in Kaatsheuvel. Een gevoelige nederpop song met echte musici. Het uiteindelijke doel van Michiel Schraven en Rogier van Wegberg is een exclusief album schrijven en produceren voor en met Ivo Franklin.


Ivo Franklin is ook zeker weer van plan om het land in te trekken als zanger, al dan niet in combinatie met het verzorgen van de presentatie. Momenteel presenteert en produceert Ivo Franklin het tv programma “Toppers van Oranje” een muziekprogramma met artiesten met Nederlandstalig repertoire. Daarnaast is hij betrokken bij het programma “Trips & Travel 2.0” wat vanaf september in een vernieuwd jasje weer te zien zal zijn bij RTL4 en produceert hij vanaf het najaar een nieuw programma voor SBS “Sport in Business”.

RTV: Casper Janssen Music Promotion, Tel. 06 53396642.

Lees meer: 'Steeds vaker'......nieuwe single van Ivo Franklin

Feestduo Tsjonge Jonge is op dit moment niet meer te stoppen .Na het succes van hun laatst verschenen single, had het Brabantse duo, bestaande uit Edwin Smits & Peter Smits geen zin om lang te wachten met het uitbrengen van de opvolger van ‘’Knallen met die ballen’’. Vandaar dat zij afgelopen maand de studio van collega zanger/ tekstschrijver/producer Ad van de Hurk zijn ingedoken voor het opnemen van een nieuw zomers nummer. Na links en rechts wat aan de demo en tekst te hebben gesleuteld, is er uiteindelijk weer een mooie productie ontstaan. 


De titel van hun allernieuwste liedje is 'Ik heb nog zoveel niet gedaan'. Hoe komen ze op zo’n titel zou je denken!. 'Daar kunnen we kort over zijn. Voor velen van ons is het leven soms net een rollercoaster, met vele ups en downs. Vandaar dat wij met deze song willen uitdragen: Geniet van het leven, doe de dingen die je leuk vindt. Pak alle kansen met beide handen aan, en stel niet uit tot morgen wat je vandaag nog kunt doen!  Het mooie aan deze single is dat de hele productie bij onze zuiderburen in België is gemaakt, zowel de tekst, studiowerk en zelfs de videoclip. Maar ons platenlabel in Nederland is en blijft natuurlijk JC Records', aldus de mannen.

De RTV promotie is in handen van : Jolanda Clement www.jcevent.nl Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Tel: 0416-313660/ 06-12963738

Lees meer: Feestduo Tsjonge Jonge komt met zomers nummer 'Ik heb nog zoveel niet gedaan'

Pagina 1 van 7

muziek top 50

  • expansie
  • Qtesteret33Q322
  • Studio 13
  • studio 14