Duo Kwats heeft met het lied met de titel 'Y viva el amore' weer een echt zomers lied voor 2018. Een melodie die je gelijk pakt en een tekst die je zo mee zingt. Voor het arrangement, heeft de vaste producer van dit duo Jurgen Kuppens van JKM muziek producties weer zijn uiterste best gedaan. De tekst is door  Wim Florack geschreven die tevens ook het koorwerk heeft gedaan. Het idee voor dit lied is ontstaan tijdens een vakantie op Gran Canaria waar Peter in zijn favoriete café/bar de Fraja Hut stond te zingen.


Al vele jaren zijn de Canarische eilanden het favoriete plekje van Peter. Daarom  een lied over,warmte,liefde, het verlangen om terug te gaan naar het gezellige Spaanse land. Van het begin tot het eind klinken de zomerse klanken en zou je net als Duo Kwats gelijk je koffers willen pakken.Een echte aanrader voor de komende zomer. Natuurlijk mag de clip ook niet ontbreken en de voorbereidingen hiervoor zijn inmiddels ook afgerond.  Vanaf maandag 30 april zal dit nummer dan ook via de gebruikelijke download sites te verkrijgen zijn.

Lees meer: Ook deze zomer is Duo Kwats weer van de partij met vrolijk lied

Na de succesvolle eerdere delen uit de serie is hier de Woonwagen Top 50 deel 11. Vijftig tracks van alleen de beste artiesten die Nederland rijk is, maken de Top 50 Woonwagenhits deel 11 weer tot een heerlijke Dubbel-CD. Onder andere Frans Bauer, Jannes, Henk Bernard, Henk Dissel, Frank van Etten, Samantha Steenwijk, Grad Damen, Jaman, Rein Mercha, Willem Barth, John West, , John de Bever, en vele andere toppers schitteren op dit dubbelalbum dat vanaf 25 april verkrijgbaar is en een must is voor de liefhebber van het Nederlandstalig lied!


CD 1: 1.Dat gevoel van samen zijn – Jannes 2.Jij mag alles van me houden – Henk Bernard 3.Ga maar terug naar je eigen land – John de Bever 4.Het cafeetje – Henk Dissel 5. Als het feest gaat beginnen – Rik Nijman Ft. Rein Mercha 6. Ga maar door – Samantha Steenwijk 7. Droom met mij – Wesley Ponsen 8.Zo ver weg – Robert van Hemert 9.Je moest eens weten – Chris Haverman 10. Hallo mooie meid – Theodoor 11. Alleen jij – Diego Holzken 12. Alle lessen – Wesley van Gorp 13. Jij bent veel te mooi – Alex 14.Laat me jou verleiden – Enrico 15. Met tranen kun jij mij nu niet meer raken – Jeroen Visser 16. Als de zon even schijnt – Mart Hoogkamer 17. Japapadada – Roy Donders 18. De sleutel van mijn hart – Hollandio’s 19. Total loss gaan – Evert Wolters 20. Jij bent alles – Donny Joell 21. Er gaat een trein naar niemandsland – Jan van Est 22. Zonder ’n cent ben je geboren – William Vandijck 23. Kom dans vanavond met mij – Theo Mezz 24. My little lady (2018) – Marco Kanters 25. Pak me dan – Ray Smith 


CD 2: 1.Het leven is te mooi – Frans Bauer 2. Jou loslaten dat kan ik niet – Frank van Etten 3. Ga maar mee – Willem Barth 4. De langste adem – Grad Damen 5. Jij laat me leven – John West 6. Als ik jou aankijk – Thomas Luijf 7. Altijd Altijd – Jaman 8. Dicht bij jou – Charelle 9. Met hart en ziel – Rein Mercha 10. Jij en ik – Robert Pater 11. Laat mij m’n gang maar gaan – Daisy Talens 12. Liefste – Frank Smeekens 13. Een hart van goud – Marco de Hollander 14. Ga je mee? – Karel Mahieu 15. Nee, ik kom niet naar huis vannacht – Nelis Leeman 16. Voor jou – Sander Kwarten 17. Spijt – Martino Kluitmans 18. Jij & Ik – Mike Daane 19. Voel! – Rene Becker 20. Ga door ’t vuur voor jou – Frans van Adrichem 21.Ik wil jou – Jovano Dingenouts 22. Lekker dansen – Side Kick 23. Verlangen naar jou – HannesJR 24. Als ik kijk in jou donkere ogen – Tamara Tol 25. S.O.S. – Henk de Jager.

Woonwagen Top 50 Deel 11 verkrijgbaar in de TV Oranje Shop

Lees meer: Woonwagen Top 50 Deel 11 verkrijgbaar in de TV Oranje Shop

Voor Melissa Smilda uit Peize is haar tweede singel een feit. Na haar debuutsingle “De allermooiste ogen” die het erg goed gedaan heeft, is het altijd even zoeken naar een vervolg wat het succes van het eerste nummer evenaart. Met het nummer “Ik ben de weg weer even kwijt” zijn Pascal de Vormer en producer Arjan Venemann daar uitstekend in geslaagd. Melissa zelf heeft er alle vertrouwen in dat het wederom een succes gaat worden.

Als klein meisje was Melissa al dol op Nederlandstalige muziek en met name de piratenmuziek zat toen al in haar bloed. Nadat op een pinkstermarkt in Leek door de plaatselijke band op het podium werd geroepen begon het te kriebelen en wilde zij niets liever meer dan zingen. Dat deed ze ook en dat resulteerde in een uitnodiging om te komen optreden bij een Piratenfeest in haar woonplaats Peize. Daar had zij veel succes en de boekingen stroomde binnen. Op dit moment zingt ze, naast haar solo carrière samen met haar vader in de band “Ideaal”. Melissa wil zich heel graag als solo zangeres op de kaart zetten en daarom heeft zij in korte tijd haar 2e eigen single uitgebracht.

“Een nieuw talent met een geweldige mooi stem”, zo betitelde Willie Oosterhuis haar tijdens een TV optreden bij de Euregiotap met haar vorige nummer “De allermooiste ogen”. Melissa geniet van dit alles en wil graag de muzikale ladder verder bestijgen met het nummer ‘Ik ben de weg weer even kwijt”. Bij dit mooie nummer behoort ook een mooie clip, deze is gemaakt in en om een manege, want paardensport is op dit moment haar grote liefde naast de muziek.

RTV: All 4You Promotie / Willem de Bie / 06-43259755 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer: Melissa Smilda presenteert tweede single

Na de krachtige gezongen ballad 'Was het allemaal gelogen' welke Wimmie Bouma in oktober 2017 uitbracht kreeg hij van producer Edwin van Hoevelaak een aantal demo’s aangereikt.  Wimmie gaf aan dat het nummer ‘Blind vertrouwen’ er met kop en schouders bovenuit stak. ‘Het lied sprong er voor mijn gevoel beter uit. Deze sound past echt bij mij en ben ervan overtuigt dat de fans het heel herkenbaar Wimmie Bouma vinden’, meent Wimmie.

Edwin van Hoevelaak van De Rooftop Studios is verantwoordelijk voor zowel de tekst als de muziek van het splinternieuwe nummer. ‘We hebben afgesproken dat we op deze voet verder gaan. Het is mijn stijl van muziek en daar blijf we op voortborduren. In de aanloop van m’n 15 jarige artiestenjubileum zal er ongetwijfeld nog wel een nieuwe single verschijnen. Samen met Henri van Velzen van HvV Records ga ik binnenkort om tafel zitten om de planning voor het jubileum te bespreken. Daarover volgt binnen afzienbare tijd meer informatie’, aldus Wimmie.

De videoclip behorend bij ‘Blind vertouwen’ is opgenomen door z’n vaste clipproducent William ten Kate van TV Oranje Clips. Zowel Henri, William als Wimmie hebben er een bijzonder project van weten te maken. Eén ding staat vast….hij zal opvallen tussen alle andere producties.

RTV: Score Promotions / Dennis van der Kraan Tel : 06-41985707 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Perstekst: Gert Reehuis - TV Oranje

Clip volgt.

Lees meer: Wimmie Bouma bouwt verder aan z’n eigen sound met ‘Blind vertrouwen’

Déon Leon (27) lanceert zijn eerste zelfgeschreven solo single ‘Ineens’. Precies tien jaar na de winst in Popstars in 2008 is hij nu aan het werken aan zijn debuutalbum dat na de zomer uit moet komen. Voor ‘Ineens’ ging Déon terug naar zijn roots. Het heeft een zomerse latinsound. Déon is half Antilliaans en daardoor is de latin muziek met de paplepel ingegoten. Daarnaast houdt hij van de Amsterdamse gezelligheid en van die twee elementen heeft hij een combinatie gemaakt waaruit een nieuwe stijl – Nederlandstalige-Latinpop – is ontstaan: "ik kon niet kiezen. aan de ene kant hou ik van André Hazes, Nielson en Rene Froger, maar aan andere kant luister ik heel veel naar latin grootheden als Ricky Martin en Enrique Iglesias. Het mixen van die twee werd me afgeraden, maar eigenwijs als ik ben wil ik die sound tóch samenvoegen, latin meets pop, pop meets latin. En wat maakt het eigenlijk uit? Het klinkt gewoon lekker.”


‘Ineens’ is het eerste liedje dat Déon zelf schreef en daarom voelt het voor de zanger ook alsof dit zijn debuut is: “ik wist niet eens of ik het kon, maar het ging eigenlijk best snel en goed. Ik ben heel trots op dit liedje en hoop dat mensen het mooi vinden.” De zevenentwintig jarige zanger timmert samen met zijn verloofde Rachel Kramer hard aan de weg. Laatstgenoemde is ook te zien in de nieuwe video van Déon die volgende week online komt.

Lees meer: Déon Leon lanceert zijn eerste zelfgeschreven solo single ‘Ineens’

Pagina 1 van 6

muziek top 50