Onlangs waren weer diverse artiesten te gast in onze studio om een Showflits op te nemen. Heb jij als artiest ook iets mee te delen aan je fans? Kom dan naar de opnamedag op zondag 11 maart. Artiesten zijn dan van 14.00 tot 20.00 uur van harte welkom om een (gratis!) Showflits op te nemen. Daarbij kan gedacht worden aan nieuws over een single, album of DVD, een bijzonder concert of een leuke actie voor de fans. De Showflitsen zijn elke avond om 19.00 uur te zien bij TV Oranje en worden tevens op onze website geplaatst.

Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om je aan te melden voor de opnamedag op 11 maart of kijk op onze website voor meer informatie. Lees meer...

Lees meer: Neem een Showflits op bij TV Oranje

Uitspraak van Hennie Vrienten inspireert BenooZ tot schrijven van z'n nieuwe single

Het nieuwe nummer getiteld “Romeo” van Ben van Hoof alias BenooZ is gedeeltelijk geïnspireerd door een uitspraak van Hennie Vrienten voormalig bassist zanger van Doe Maar. In een interview op t.v. over zijn nieuwe band “Vreemde kostgangers” met Boudewijn de Groot en George Kooymans zei Hennie Vrienten “ik heb nog nooit een tekst geschreven met de woorden ik hou van jou”. Omdat Ben zelf ook meestal probeert teksten te schrijven met een andere weergave over de liefde en zonder het overbekende en vaak voorkomende “Ik hou van jou en blijf je altijd trouw” en omdat hij nou niet echt romantisch is was het idee van “Romeo”daar.

Net zoals zijn twee eerdere singles die in 2017 ook bij Rood Hit Blauw uitkwamen “Prachtige vrouw” en “Schoonheid zit van binnen” is “Romeo“ wederom muzikaal voorzien van vreemde modulaties en akkoordenschema’s en in de tekst komen veel woorden en zinnen voor die je nou niet echt in een kroeg zult gaan mee zingen. Ook dit keer is er weer voor gekozen voor een snel tempo een beetje dance een beetje disco wat is aangevuld met een beetje rock en een beetje blues en dus automatisch ook met lekkere vette gitaar licks en een swingende bas lijn. Zo klinkt het allemaal toch weer net even iets anders dan anders. Het nummer is opgenomen en gemixt in zijn eigen studio “Muziekstudio Nose” en Ben speelt wederom alle gitaar en keyboard partijen zelf.


De zang het koorwerk en de drumprogrammering is opgenomen en bewerkt in de studio van de bekende Laurence van Wessel. Het lied “Romeo “ gaat over een man die moeite heeft om te zeggen Ik hou van jou en ook niet bepaald romantisch is. Eigenlijk een beetje een autobiografisch nummer want zoals al eerder gemeld echt romantisch is BenooZ zelf ook niet. Vele bekende meezing zinnen zoals “Blijf voor altijd aan mijn zij, want jij bent alles voor mij ”zijn in “Romeo “ wel te horen maar BenooZ zegt dan toch weer net iets anders wat hij van zijn Julia vindt. Kortom “Ik vind je kei lief”. Het nummer is voorzien van een wel hele leuke aparte annimatie videoclip.

Lees meer: Uitspraak van Hennie Vrienten inspireert BenooZ tot schrijven van z'n nieuwe single

Met ‘Verlaat Me Niet’ laat Marlous weer van zich horen. ‘Verlaat Me Niet’ is een pakkende kwaliteitssingle waarmee Marlous weer hoge ogen zal gaan scoren.

De productie lag wederom in handen van Kees Tel. Marlous kan ondanks haar jonge leeftijd al terugblikken op een mooie carrière. Met singles ‘Als Hij ’s Nachts Piano Speelt’, ‘Jij Alleen Jij’ , ‘Ik Spreid Nu Mijn Vleugels Uit’, ‘Je Zeurt Teveel’, ‘Verboden Liefde’ en ‘Bedankt Voor Jouw Liefde’ wist Marlous diverse hitnoteringen te behalen. 

RTV: Casper Janssen Music Promotion, Tel. 06 53396642.

Lees meer: Marlous laat met 'Verlaat me niet' weer van zich horen

Op zaterdag 31 maart vindt in Drachten weer Het Grote Meezingfeest plaats! Ook bij deze derde editie zal de megatent op zijn kop worden gezet door zo’n 5000 enthousiaste feestvierders. Je kunt genieten van optredens van o.a. Roy Donders, Snollebollekes, Dennie Christian, Ronnie Ruysdael, Bouke, Lytse Hille, John West, René Karst, Emile Hartkamp, Wesley Klein, De Doelleazen, Zanger Rinus, Wimmie Bouma, Havenzangers, Otto Lagerfett, Bert Zwier, Hessel Wijkstra, Antonio en Marlous.

De deuren gaan open om 18.00 uur, een ticket heb je al vanaf € 20,-. Meer info is te vinden op hetgrotemeezingfeest.nl. Voor TV Oranje Supporters zijn vrijkaarten beschikbaar! Lees meer...
 

 

Lees meer: Vrijkaarten voor Het Grote Meezingfeest

'Jij en ik' is de titel van de gloednieuwe single van de uit Raalte afkomstige zanger Robert Pater. Het resultaat is een heerlijke dansbare en vrolijke single die de zon door je luidsprekers laat schijnen. Hiermee heeft Robert een zeer potentiële hitsingle in handen. De productie lag natuurlijk in handen van Harald Queens en hiermee hoopt Robert wederom hoog te scoren. De single verschijnt via CD Hamster Music en de videoclip is inmiddels volop te zien op de clipkanalen.

RTV: Casper Janssen Music Promotion, Tel. 06 53396642.

Lees meer: 'Jij en ik'....nieuwe single van Robert Pater

Pagina 1 van 4

muziek top 50

  • expansie
  • studio 14
  • studio 8
  • wilma