Bij de eerste tonen van het nummer ‘Kijk mij heel even aan’ zou je kunnen denken dat het gaat om een nieuwe single van Rob Zorn. Even fractie later gaan de gedachten uit naar Wesley Klein.  Het blijkt echter om het nieuwe paradepaardje van Nick Koot te gaan. 

‘Mijn inbreng daarin was eigenlijk vrij groot. Bij m’n vorige single had ik bij Manfred Jongenelis aangegeven wat ik wilde. Uiteindelijk kwam daar ‘Ik wil maar één ding’ uit. Dat was toch niet helemaal wat ik zocht. Nu had ik hem gebeld voor de opvolger en gaf aan dat het meer dansbaar moest zijn met een aantal herkenbare sounds van andere artiesten. Manfred is vervolgens aan de slag gegaan en kwam met dit fantastische resultaat’, meldt de uit Rotterdam afkomstige zanger. 

Voor Jongenelis was dit een compleet nieuw project. Volgens Nick had hij zoiets nog nooit geproduceerd. ‘Hij heeft er allemaal nieuwe soundjes aan toegevoegd en is heel erg trots op dit product wat hij nu geleverd heeft. Die mening deel ik met hem. Het is echt een geweldige radioplaat die hopelijk goed opgepakt gaat worden. Het nummer valt echt op’, meent Koot.

De zanger die vijf jaar geleden z’n debuutsingle lanceerde heeft de clip opgenomen bij een vriend van hem die een mooi groot huis in Zevenbergschen Hoek bezit. ‘Het is een clip met een stelletje die de verhaallijn van de single op een perfecte manier vertolkt. Tussendoor zijn er shots van mij te zien als ik zing.. Het gaat erom dat een jongen smoorverliefd is op een meisje. Hij wil met haar dansen met als doel de alledaagse liefde uit te beelden.’, aldus het 30 jarige aanstormend talent.

RTV: Score Promotions / Dennis van der Kraan Tel : 06-41985707 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tekst: Gert Reehuis- TV Oranje

Lees meer: Manfred Jongenelis werkt uitdaging van Nick Koot perfect uit

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 18 december is dat ‘Kerstfeest wil ik vieren’, de nieuwe single van Tino Martin. De Haagse zanger sluit een uiterst succesvol jaar in stijl af met deze prachtige kerstplaat. Het is een gevoelig nummer met een uiterst krachtig refrein, dat Tino weet neer te zetten als geen ander. Er is inmiddels geen twijfel meer over mogelijk dat hij behoort tot de top van de Nederlandse muziek.

De clip, die werd opgenomen in het prachtig besneeuwde landschap van de Oostenrijkse regio Obertauern, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. ‘Kerstfeest wil ik vieren’ is volgende week tevens te horen als Hollandse Nieuwe bij RADIONL.

Lees meer: Tino Martin heeft de Oranje Kroon

Ruim dertig jaar nadat Rob de Nijs er een grote hit mee had, steekt het duo Super Hollands één van zijn meezingers in een gloednieuw jasje. ‘Hou me vast’ is de nieuwe single van de Apeldoornse zangers Hansie Carras en Robbie Kee, die met hun brede muziekrepertoire en aanstekelijke enthousiasme het publiek altijd in beweging weten te krijgen. Peter van Nierop van Strictly Music heeft de wensen van de heren op de juiste wijze vorm weten te geven en heeft het nummer in een modern jasje gegoten.  
 

Of het nu een select gezelschap is waar zij voor optreden of een bomvolle discotheek; de heren slagen er samen altijd in van elk optreden een waar feest te maken! De naam Super Hollands suggereert wellicht dat er enkel Nederlandstalig wordt gezongen, doch de heren hebben (op verzoek) ook een uitgebreid Engels repertoire.

Lees meer: Duo Super Hollands steekt 'Hou me vast' van Rob de Nijs in nieuw jasje

Op zaterdag 17 februari 2018 kun je weer helemaal uit je dak gaan bij het oergezellige Hollands Feest in het Event Plaza in Rijswijk. Na een geheel uitverkochte editie in 2017 is er ook deze keer een geweldige line-up, met optredens van topartiesten als Maan, Wolter Kroes, Tino Martin, Helemaal Hollands, Jeffrey Heesen en vele anderen. Het muziekfestijn duurt van 19.00 tot 01.30 uur.

Tickets zijn te koop bij Primera of te bestellen op hollands-feest.nl. Koop je kaarten snel, want Early Bird Tickets kosten op dit moment slechts € 15,- (excl. servicekosten). De prijs gaat binnenkort stijgen. Voor TV Oranje Supporters zijn vrijkaarten beschikbaar voor Hollands Feest! Lees meer...

Lees meer: Vrijkaarten voor Hollands Feest in Rijswijk

Bart Schuermans komt met nieuwe plaat maar wel met het authentieke geluid van vroeger

De Tilburgse zanger Bart Schuermans scoorde vorig jaar na een aantal jaren afwezig geweest meteen weer een grote carnavalshit met zijn nummer “Een groot feest”. Een tweede plaats bij de carnavalsverkiezing van PuurNL en de eerste plaats tijdens het Kruikenzeikers festival onderschrijven het succes van deze typische carnavalskraker. Halverwege dit jaar dook hij opnieuw de studio in met de allround producer en tekstschrijver André Kooimanom een opvolger te maken van dit succes voor de aankomende carnaval 2018. 

Het resultaat heet “Zeg nooit, dit wordt de laatste”! “Een heerlijke nieuwe plaat maar wel met het authentieke geluid van vroeger die het gevoel van het ouderwetse carnaval weer helemaal terug brengt! Hoempa met veel koperwerk erin en een lekkere hangende beat” zo omschrijft Bart Schuermans de opvolger van zijn succes single.De tekst en melodie zijn geschreven door Bart Schuermans en de singel is wederom gearrangeerd en geproduceerd door André Kooiman.

Voor de gezelligheid en de ambiance koortjes heeft Bart wederom een featuring gemaakt met de carnavalsvereniging CV. Jè Jè Tis Wè. De typische carnavals single met de titel; “Zeg nooit, dit wordt de laatste” is vanaf december 2017 verkrijgbaar via het label AKMP via alle grote download- en streaming portals. De single zal worden gepromoot door Plugplugging bij alle Nederlandstalige en Belgische radiozenders. Ook zal er weer een videoclip van het nummer o.a. te zien zijn op Youtube en verschillende tv stations.

Met “Zeg nooit, dit wordt de laatste” trekt Bart Schuermans de lijn door van gezellige ouderwetse carnavalsmuziek, maar dan wel in een lekker modern klinkende sound die staat als een huis! Bron: AKMP/ www.bartschuermans.nl

Lees meer: Bart Schuermans komt met nieuwe plaat maar wel met het authentieke geluid van vroeger

Pagina 1 van 4

muziek top 50