Donateur worden.
Beste bezoeker/luisteraar,Mocht U Radio Expansie ook een warm hart toe willen dragen, dan kunt U ons steunen d.m.v. een donatie.

Zoals u mogelijk weet is het behoorlijk prijzig om als legaal "piraten" station op Internet aanwezig te zijn.
Een donatie kan worden gedaan via de bank.
U kunt dit overmaken naar de volgende rekening:
 Rabobank NR: 1584.36.547 t.n.v.  Radio Expansie te Westerhaar-Vriezenveensewijk

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


De namen van de mensen die een donatie doen worden op onze site vermeld uit dank, mocht u dit niet willen laat het ons dan even weten.
Namens de vrijwilligers van Stichting Radio Expansie alvast hartelijk dank! 

 

Donateurs 

Henk en Jennie's Snackbar Westerhaar

Unired Lighting vriezenveen

Eugenie en Ernst Haverkamp Nunspeet

Maurice en Wilja

Eric en Lea

 

 • Lancering nieuwe meidengroep Wij zijn Lief! tijdens coveronthulling 100%NL Magazine Open or Close

  Lancering nieuwe meidengroep Wij zijn Lief! tijdens coveronthulling 100%NL Magazine

  Op dinsdag 17 oktober, tijdens de coveronthulling van de Junior Special van 100%NL Magazine, werd de nieuwe meidengroep ‘Wij zijn Lief!’ voorgesteld aan de landelijke pers. Deze eerste kennismaking met de pers was tegelijkertijd de officiële lancering van Wij zijn Lief!. Als primeur werden ook de allereerste single en bijbehorende videoclip met de gelijknamige titel ‘Wij zijn Lief!’ van de nieuwe meidengroep getoond. Vervolgens hebben de vier meiden van de groep: Emma, Anne, Fleur & Tecula, de cover onthuld van de nieuwste editie van de Junior Special van 100%NL Magazine, waarop zij te zien zijn. Wij zijn Lief!, Kaj van der Voort (B-Brave en Dance Dance Dance), Bruno Prent en Iris Amber (SpangaS) en fotograaf William Rutten kregen het eerste exemplaar overhandigd van hoofdredacteur Lisette Sier.


  Wij zijn Lief! zal binnenkort te zien zijn op allerlei podia en festiviteiten, waar de vier meiden samen zullen zingen en dansen voor alle kinderen in Nederland en België. De nieuwe meidengroep zal zich vooral gaan richten op kids entertainment. Later dit jaar worden er nog twee videoclips van Wij zijn Lief! gelanceerd: ‘Knuffeldierenfeest’ en ‘Op Safari’ én er zullen ook nog extra liedjes van de meidengroep volgen. Wij zijn Lief! is een initiatief van Studio32.

  Volg Wij zijn Lief! hier op social media via Facebook en InstagramFotocredits: Joshua Rood.

  Read More
 • Alex vindt op het strand van Noordwijk z’n bossie rode rozen terug… Open or Close

  Jaren geleden scoorde Alex een grote hit met het nummer ‘ Bossie rooie rozen’.  Nu laat hij iedereen  middels z’n nieuwe single ‘Het begon ooit met een bossie rooie rozen’ weten hoe het afgelopen is. Het idee is ontstaan in de studio van Waylon van der Heijden.  Ton en Gerard Koopmans, oftewel De Gebroeders Ko en Waylon hebben vervolgens de opvolger geschreven.

  Alex vertelt dat hij al een tijdje aan het zoeken was naar nieuwe single. ‘Heel toevallig werd in de studio geroepen dat er gewerkt moest worden aan nummer in de trant van ‘Bossie rooie rozen’ .Met een knipoog kwam de nieuwe single tot stand. Ik vind ook dat ze dat heel goed gedaan hebben.’, vertelt Alex enthousiast. 

  De clip is door Thijs Aldenzee opgenomen in z’n woonplaats Noordwijk. ‘Als ambassadeur van Noorwijk moet ik mijn woonplaats natuurlijk wel een beetje promoten. Op het strand staat een boom waar mensen alle gevonden voorwerpen neerleggen. Laat ik daar toevallig toch ook mijn bossie rooie rozen terugvinden….

  Read More
 • 8 jarige Pietje Tomassen wil artiest worden Open or Close

  Pietje Tomassen is pas 8 jaar…Maar deze jongen weet als een ervaren hartendief de show te stelen. Pietje is er van overtuigd dat hij ‘later’ een groot artiest zal worden. Ronald van Rood-Hit-Blauw en Pietje gaan samen bekijken hoe ze daar vorm aan kunnen geven. Er staan met Pietje al proefopnames gepland om het door Diane Theunissen lied op te gaan nemen in de studio van Manfred Jongenelis.

  Veel artiesten gingen Pietje bij Rood-Hit-Blauw succesvol voor…We zijn er van overtuigt dat ook Pietje snel zal doorbreken als artiest. Wil je Pietje en zijn stappen in de muziekbizz ook volgen? https://www.facebook.com/piet.tomassen Binnenkort volgt meer nieuws over Pietje en zijn ‘carrière’’

  Read More
 • Jan Smit maakt de volledige line-up van Het Muziekfeest van het Jaar bekend Open or Close

  Zojuist heeft Jan Smit bij RTL Boulevard de volledige line-up van Het Muziekfeest van het Jaar bekendgemaakt: Jan Smit, André Hazes, Gerard Joling, Frans Bauer, René Froger, Jeroen van der Boom, Willeke Alberti, Jannes, Frans Duijts, Lee Towers, Anita Meyer, Thomas Berge, George Baker, The Kik, Wolter Kroes, OG3NE, John de Bever, Peter Beense, Danny Froger, Vinzzent, Samantha Steenwijk, Henk Dissel, Wesly Bronkhorst en Yves Berendse.

  Op 8 december eert het Muziekfeest van het Jaar het Hollandse lied op grootse wijze. Vrijwel de gehele top van het genre zingt hun grootste hits, onder begeleiding van een groot symfonisch concert. Verwacht bijzondere samenwerkingen, mash-ups en verrassende gastoptredens. 

  Jan Smit: “Het Hollandse genre - in al zijn diversiteit - is iets waar we trots op mogen zijn. Iets wat ons verbindt. Tijdens dit unieke evenement mogen we genieten van alle hoogtepunten van het genre. Van meezingers, nieuw talent, klassiekers en tranentrekkers tot uitstapjes naar Nederpop”. Het concert en de voorbereidingen hierop zijn vrijdag 8 december live te volgen op NPO Sterren NL Radio. Op zondag 31 december zendt AVROTROS het Muziekfeest van het Jaar, een symfonische avond uit op NPO 3. Voor meer informatie kijk op de website van Muziekfeest van het Jaar.

  Read More
 • Demy de Groot geveld door de ziekte van Pfeiffer Open or Close

  Demy de Groot baalt als een stekker. Hij zit noodgedwongen thuis vanwege de ziekte van Pfeiffer. ‘Dat komt nu wel op een heel vervelend moment. Ik sta met m’n nieuwe single ‘Hé ja jij’ inmiddels drie weken in de Oranje Top 30 en dan krijg je dit. In eerste instantie dacht ik dat ik keelontsteking had, maar bloedonderzoek wees uit dat het de ziekte van Pfeiffer betrof. De afgelopen twee weken heb ik alle optredens al gecanceld en ook de komende twee weken blijf ik thuis’, aldus Demy.

  De zanger uit Capelle aan den IJssel probeert echter wel bij de opname van Toppers van Oranje die plaatsvindt op zondag 22 oktober in Nijkerk aanwezig te zijn. Hij hoopt dan ook dat hij dat kan volhouden.  ‘Normaal ben ik heel vrolijk en enthousiast. Dat is nu niet zo. Ik ben erg moe en slaap ruim 13 uur per dag. Daarnaast heb ik een opgezette keel. Zelfs praten doet me al pijn. Gelukkig begrijpen m’n fans me wel. Na deze maand bekijk ik van week tot week de situatie en hoop dat ik er snel bovenop kom’, meldt Demy.

  Meer info: https://www.facebook.com/DemydeGrootNL/

  Read More
 • Erik Adams lanceert nieuwe single 'Laat me zien' Open or Close

  Laat me zien” is de titel van de nieuwe single van zanger Erik Adams. Hij is geboren en getogen in het land van Maas en Waal schreef dit nummer zelf. Erik is niet geheel onbekend in de regio en ook buiten de grenzen van Maas en Waal. Naast de  Hollands-talige nummers die hij heeft geschreven zoals “Blijf toch bij mij “ en ” Al mijn liefde’ ….schrijft  deze Allround zanger/ liedjesschrijver  ook Engelstalige nummers. Zijn Engelstalig nummer “Made for love”  die hij uitbracht in 2011 en in de studio van René Groenevelt in Zeewolde en geproduceerd werd ,is voor de zanger betreft verschillende  muziekgenres tempo’s en muziekstijlen niet vreemd.

  “Ik houd zelf van veel soorten en stijlen muziek…..” zegt de zanger uit Maas en Waal. “Ik hou van afwisseling in muziek dus ook in het uitvoeren daarvan zowel als schrijven of zingen.” Zo heb ik in het verleden ook carnavalsmuziek opgenomen, nummers in een nieuw jasje gestoken zoals “ In ons cafeetje” een recentelijk nummer . Maar niet alleen feestnummers maar ook andere muziek kun je van deze zanger / liedjesschrijver verwachten.

  Zijn nieuwe Hollands-talige “Laat me zien” is een vrolijk vlot dansbaar nummer waarvan de tekst over de liefde gaat. Het gevoel van verliefd worden, vlinders, als je iemand leert kennen die alles voor je betekend en die je nooit meer kwijt wilt. De single is te downloaden op diverse muziekdownloadsites zoals iTunes  en Spotify. Meer info over zanger Erik Adams: https://www.facebook.com/zangererikadams

  Read More
 • Vlaamse zangeres Nadine brengt nieuwe single recht uit haar hart Open or Close

  Nadine is volgens diverse media dé coming lady in de Vlaamse Showbizz wereld. Ze is wekelijks terug te vinden op menig podia en nu pakt ze dus uit met haar nieuwe single 'Twijfels'. Nadine haar vader had een singletje, een nog 45 toeren schijfje, meer dan 30 jaar op de plank liggen, met het idee dat daar ooit nog iets mee moest gebeuren. En ja hoor, het is ook zo gegaan, want nu al die jaren later, heeft zijn eigen dochter Nadine deze single bewerkt en opgenomen.

  'Twijfels' ligt dan ook zeer nauw aan het hart in huize Nadine en familie, en niets werd aan het toeval overgelaten. 'Het resultaat is een zeer mooie ballad geworden. Dit lied zal zeker niemand onberoerd laten', aldus Nadine.

  Read More
 • Eerste editie André Hazes live in Ahoy groot succes Open or Close

  Vrijdagavond was de eerste André Hazes live in Ahoy. Wat een feest! Voor de fans en André is dit een avond om nooit te vergeten. André zijn eerste concert in Rotterdam Ahoy. Zijn eigen hits, maar ook die van zijn vader werden gezongen door André, maar ook door zijn fans.Het was een avond met een lach en met een traan. André Hazes jr. staat allang niet meer in de schaduw van André Hazes sr., maar er gewoon naast. Wat een artiest! Wat is hij gegroeid!

  Zaterdagavond staat zijn 2e concert gepland en volgend jaar 27 oktober 2018 voor de 3e keer. Meer over André Hazes: www.andreinahoy.nl  Credits: Arnold van der Horst.

  Read More
 • Vrijkaarten voor jubileumconcert Henk Bernard Open or Close

  Vrijdag 1 december 2017 zit Henk Bernard tien jaar in het vak. De populaire volkszanger uit Sint Michielsgestel wil dit jubileum graag vieren samen met al zijn fans. In Maaspoort Sports & Events in ’s-Hertogenbosch verzorgt hij daarom die avond een liveshow van maar liefst twee uur! Daarbij komen ook enkele bekende collega’s van Henk de zaal op zijn kop zetten, onder wie Jannes, Rein Mercha, Wesly Bronkhorst en Jacques Herb.

  Wil jij samen met duizenden andere fans het jubileumconcert meemaken? Bestel dan nu je tickets (à € 18,50) via de website van Henk Bernard. Tickets zijn ook te koop bij alle winkels van Primera. Voor TV Oranje Supporters zijn vrijkaarten beschikbaar! Lees meer...

  Read More
 • Het Leids Festival van het Levenslied is terug: Doe mee en schrijf je nu in Open or Close

  Het levenslied kent een rijke geschiedenis met grote namen als Mary Bey, de Zangeres zonder Naam, die in 1919 in Leiden geboren werd. In 2019 zal haar honderdste geboortejaar gevierd worden in Leiden en nu is er alvast een opmaat voor dat jubileumjaar. Na 9 jaar afwezigheid is het Leids Festival van het Levenslied terug. Een concours voor het Nederlandstalig lied met een verhaal en een snik.

  'Wij nodigen alle ambitieuze acts, zangers en zangeres uit om deel te nemen aan de voorronde op 9 november 2017 in Leiden. Deze voorronde zal heel toepasselijk plaatsvinden in een aantal Leidse cafés. Je krijgt dan twee keer 20 minuten de tijd om je voor een kundige jury te presenteren. Maximaal acht artiesten gaan door naar de finale in de Leidse Schouwburg op 9 december! In deze finale worden de finalisten begeleidt door een professioneel combo. Wij zijn op zoek naar de complete artiest, daarom vragen wij tenminste één eigen (nog niet eerder uitgebracht) tekst en compositie ten gehore te brengen en daarnaast één klassieker. Ook in de voorronde wordt verwacht dat deze nummers worden gespeeld aangevuld met ander toepasselijk levenslied-repertoire', aldus de organisatie.

  Het prijzenpakket voor de winnaar bestaat vooralsnog uit de Mary Bey Bokaal, € 500 euro en de eeuwige roem. En natuurlijk de mogelijkheid om eens in de Leidse Schouwburg op te treden. Lees de voorwaarden voor deelname op www.levenslied.nl en schrijf in!

  Read More

muziek top 50

 • lea
 • seine
 • studio 1
 • wilma