Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Er zal een verificatiecode naar uw e-mailadres worden verzonden. Wanneer u de verificatiecode heeft ontvangen kunt u een nieuw wachtwoord kiezen voor uw account.

 • Corné van Meer presenteert vol trots ‘Alleé Alleé’ Open or Close

  Corné van Meer heeft een duidelijke boodschap: ‘Alleé Alleé’, we gaan genieten in ons stamcafé! Vol trots presenteert de vrolijke in 1964 geboren zanger afkomstig uit Heerle, zijn nieuwe single! Een vrolijke en uiterst dansbare melodie is vergezeld door een tekst die door het grote publiek makkelijk mee te zingen is. Opnieuw is gekozen voor de vakkundigheid van Mario Veltman. De man die garant staat voor het schrijven van de tekst en muziek én ook deze alweer tweede single produceerde. 


  Na de release van de debuutsingle ‘Waarom Ben Jij Nog Niet Van Mij’ afgelopen jaar heeft de Brabantse zanger de smaak te pakken! Na een drukke periode van radio-interviews en de groeiende aantal optredens door het land is nu gekozen om het eigen repertoire uit te breiden. Nieuwe liedjes met een eigen sound dat uiteindelijk zal leiden tot de release van een compleet solo album!  Ter promotie van de nieuwe single is ook een videoclip opgenomen. Eveneens door Mario Veltman en natuurlijk in het Café. De aankomende periode is Corné van Meer veelvuldig te zien in Nederland én het Buitenland. Ook de cafés gelegen aan de Spaanse costa’s tonen hun interesse. ‘Alleé Alleé’! 

  Read More
 • Jan Pacbier brengt eerste solo single uit Open or Close

  Jan Pacbier uit Etten Leur is een rasmuzikant met veel bühne ervaring. Hij speelde al tientallen jaren in diverse bands als saxofonist, gitarist, accordeonist en zanger. De muzikant in hart en nieren heeft nu gekozen om solo te gaan en een ander pad te bewandelen. Met een idee in zijn hoofd kwam hij in contact met producer André Kooiman die al veel succesvolle singles maakte voor diverse artiesten. Hij vroeg hem om een ballade om te toveren tot een lekkere commerciële dansplaat. Het resultaat is een heerlijke plaat geworden die de vloer op menig feestje ongetwijfeld zal gaan vullen.

  De single met de titel; “Niemand anders” is een nieuwe bewerking van een bekende oude melodie maar nu met een mooie Nederlandstalige tekst. Het nummer heeft een lekkere moderne foxtrot sound gekregen, met heerlijke gitaren en een lekkere accordeon sound. De single is vanaf eind februari 2018 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals en worden gepromoot in Nederland en België op vele radiozenders en websites door PLUGplugging. Ook is er een videoclip bij dit nummer gemaakt door Media Division die o.a. te zien is op Youtube en verschillende tv zenders. Een lekkere muzikale eerste solo single van Jan Pacbier die de liefhebbers van het Nederlandse lied verwent met dit prachtig gemaakte nummer! Meer info: www.andrekooiman.nl

  Read More
 • Vrijkaarten voor Puur Hollands in Den Bosch Open or Close

  Op vrijdag 6 april is er in de Brabanthallen te Den Bosch een spetterende nieuwe editie van Puur Hollands, het gezelligste meezingfeest van Nederland. Met optredens van Tino Martin, Wesley Klein, René Schuurmans, Henk Dissel, Snollebollekes, Alex, Raymon Hermans, John de Bever, Gino Graus, John West, Jeffrey Heesen, Henk Bernard en DJ Coenio.

  Het belooft een geweldig feest te worden, waarbij de Brabanthallen worden omgetoverd tot de gezelligste kroeg van Nederland. De avond duurt van 19.00 tot 02.00 uur, kaarten kosten € 29,50 (excl. fee) en zijn te bestellen via puurhollands.eu. Voor TV Oranje Supporters zijn vrijkaarten beschikbaar! Lees meer...

  Read More
 • NSGK, trotse partner van The Voice Kids, in actie tegen uitsluiting Open or Close

  Op 23 februari start een nieuw seizoen van het goed bekeken televisieprogramma The Voice Kids. In het programma gaan bekende coaches op zoek naar jong zangtalent. Via de Junior Reporter krijgt de kijker ook een kijkje achter de schermen. Dit seizoen zijn er zelfs twéé Junior Reporters. Maar dat is niet het enige verschil ten opzichte van voorgaande seizoenen: de Junior Reporters hebben allebei een handicap. 

  De Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK) is dit jaar een samenwerking aangegaan met The Voice Kids. NSGK: ‘We willen laten zien dat voor de Junior Reporters de mogelijkheden onbeperkt zijn. Helaas is dat voor kinderen met een handicap niet vanzelfsprekend. Ze worden vaak buitengesloten en voelen zich dan eenzaam en verdrietig. Dat wil je niet, voor geen enkel kind. Ieder kind moet er écht bij kunnen horen. We willen de kijker bewust maken van de alledaagse problematiek van kinderen met een beperking. In elke uitzending en online is er via een verslag van de Junior Reporters aandacht voor de ups-and-downs van kinderen met een beperking in Nederland. De samenwerking met The Voice Kids draagt bij aan het vergroten van de awareness en de steun hiervoor.’ The Voice Kids is iedere vrijdag te zien om 20.30 uur bij RTL 4. 

  De Junior Reporters van dit seizoen zijn de 13-jarige Merijn en de 10-jarige Roxanne. Merijn heeft cerebrale parese en kan daardoor niet lopen. Hij is afhankelijk van zijn rolstoel. Roxanne is spastisch aan haar rechterarm en beide benen waardoor ze haar hand moeilijk kan gebruiken en kleine stukjes met een rollator kan lopen. Bij grotere afstanden gebruikt ze haar rolstoel. Voor de Junior Reporters gaan alle deuren open en zij krijgen exclusief toegang tot de wereld achter The Voice Kids. Ze laten onbevangen en enthousiast het programma van een heel andere kant zien met unieke interviews en backstage verslagen. Daarbij laten zij zich niet tegenhouden door hun handicap. Maar laten ook zien dat ze daarbij soms wel een beetje hulp nodig hebben. Net als hun gehandicapte leeftijdgenootjes. NSGK kan hier dankzij de steun van donateurs oplossingen voor bieden. 

  NSGK, de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind, is hét goede doel voor kinderen en jongeren met een handicap in Nederland. Met de hulp van donateurs en vrijwilligers steunt de stichting jaarlijks honderden projecten die hen helpen om gewoon te spelen, sporten, leren, wonen en werken, liefst samen met leeftijdgenoten zonder beperking. Steunen kan door ‘HELPMEE’ te sms’en naar 4333 (eenmalig 3 euro) of via nsgk.nl/helpmee
   
    
   

  Read More
 • Jannie Karst overleden Open or Close

  René Karst laat via Facebook weten dat z'n moeder Jannie Karst vanmiddag op 76 jarige leeftijd is overleden in het Scheperziekenhuis te Emmen.

  'Nadat ze vorige week met griep op bed kwam te liggen werden de klachten dagelijks slechter dinsdag werd ze opgenomen met een longontsteking en kwam ze op intensive care te liggen waar ze samen met dokteren en andere medewerkers nog een paar dagen heeft gevochten voor haar leven. Samen met René vormde ze Duo Karst. Landelijke bekendheid verworven ze met het nummer Vlinder.

  Vlinder... mooie vlinder... 

  vlieg mar naor het locht 
  Vlinder... kleine vlinder... 
  bonte vleugelpracht
  Laot oe mar zachies drieven
  op de luchtstroom 
  ver van meinsen en geraos
  Hoog boven de witte wolken 
  bin ie eigen baos
  Daor zweef ie vrij en blij...

  Dag lieve vrouw, dag lieve mama en dag lieve oma.

  René.

  Wij wensen de familie Karst veel sterkte toe met dit grote verlies.

  Read More
 • Colinda & Daisy denderen door met ‘Als jij’ Open or Close

  De slogan ‘In het  verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst’ is totaal niet van toepassing op de nieuwe single ‘Als jij’ van Colinda & Daisy. Het is wederom een feestknaller van ‘de bovenste plank’ overgoten met het bekende Colinda sausje. Heel herkenbaar door de fantastische accordeonpartijen van producer Harald Queens.

  ‘Als jij’ is geschreven door Jef Weber. ‘Jef schrijft de laatste veel liedjes voor mij. Ruim een jaar geleden kwam hij met dit nummer op de proppen. Op dat moment hadden we de planning voor het uitbrengen van een aantal singles al klaar. Omdat we nu volop bezig zijn met de laatste loodjes voor mijn nieuwe album, welke waarschijnlijk eind maart verschijnt, hebben we besloten om dit gezellige nummer nu te lanceren’, onthult Colinda.

  Het onderwerp zal veel vrouwen bekend in de oren klinken. Het draait allemaal om de leugens van de echtgenoot. ‘Als jij je geld kon verdienen met liegen, dan was je nu rijk’.  Met behulp van een groot aantal blonde vrouwen werd de clip opgenomen bij Café Peanuts in Tilburg. De beelden spreken voor zich……

  Voor meer info surf naar: www.zangerescolinda.nl en www.facebook.com/zangerescolinda . Voor boekingen: Guus Pronk 06 52 40 55 14. Voor overige informatie: Roy Schapendonk 06-48 74 96 78.

  RTV: Score Promotions / Dennis van der Kraan Tel : 06-41985707 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Tekst: Gert Reehuis - TV Oranje

  Read More
 • Win een thuisconcert van Frank van Etten en YesR Open or Close

  'Maar ik wil dan wel een huisje op wielen een huisje waar ik geboren ben een plek waar ik wat …….'Dat zijn de eerste woorden van de enorme hit 'Huisje op wielen' van Frank van Etten. De single is vandaag opnieuw uitgebracht samen met Rapper YesR. Met de remix zal de plaat een nog grotere doelgroep gaan bereiken en zal het ons niks verbazen als deze remix versie snel de hitlijsten zal bestormen.

  Wil jij een optreden van Frank van Etten samen met YesR ? Stuur dan een zo goed mogelijk origineel filmpje met jou huisje op wielen gezongen versie en je info naar : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . 'Wij zullen alle filmpjes bekijken en daar zullen wij er eentje van gaan uitkiezen die een officieel thuisconcert wint', aldus de mannen.

  Read More
 • Meer dan één miljoen views op YouTube voor De Kneu Open or Close

  Eén van de meest gedraaide nummers tijdens het afgelopen carnaval was het lied over de Kneu van de Zware Jongens. Het nummer over dat leuke vogeltje kreeg in anderhalve maand tijd meer dan één miljoen views op YouTube te verwerken. En ook wordt het gekke dansje uit de clip overal in het land nagedaan.

  De Kneu is, voor wat feestgehalte betreft, een waardige opvolger van eerdere hits als Anton Aus Tirol, Stil aan de Overkant, Het Bier, De Poes van tante Loes en natuurlijk de Jodeljump.  

  Read More
 • Corry Konings verrassing op affiche van de 26e Nacht van Oranje Open or Close

  De 26e Nacht van Oranje op 26 april 2018 in Ahoy krijgt bezoek van de koningin van het levenslied: Corry Konings. 'Mooi Was Die Tijd’, 'Een Heel Apart Gevoel Van Binnen’ en 'Huilen Is Voor Jou Te Laat’, iedereen kan ze meezingen. En dat zal ook gebeuren in het na verwachting uitverkochte Rotterdam Ahoy, waar traditiegetrouw zo’n 12.500 liefhebbers van partyhits en Hollandse muziek zich op 'Koningsnacht' verzamelen. Met de toevoeging van René Schuurmans en 'medleytrio’ GENTS is de line-up op de 'special guest' na compleet. Presentatie is voor de 6e keer in handen van Niels Houtepen.

  De line-up van de 26e Nacht van Oranje op 26 april in Ahoy: André Hazes, Wolter Kroes, Rob de Nijs, Snollebollekes, Het Feestteam, Gebroeders Ko, Dennie Christian, René Schuurmans, Corry Konings, Lawineboys, John West, GENTS en Lee Towers. In navolging van de Vengaboys in 2017 zal de organisatie dit jaar opnieuw nog een 'special guest’ toevoegen, die naast Lee Towers als enige niet in het Nederlands zal optreden.

  Corry Konings was in 2013 al eens terug in Ahoy en was ook een van de artiesten tijdens de eerste editie van de Nacht van Oranje in 1993. De in 1970 door Pierre Kartner ontdekte Bredase wordt geroemd om haar klassiekers, die ze ook live ten gehore zal brengen in Ahoy: 'Mooi Was Die Tijd’, 'Een Heel Apart Gevoel Van Binnen’ en 'Huilen Is Voor Jou Te Laat’. Ze is voor de 13e keer aanwezig bij het Oranjefeest.

  René Schuurmans is de laatste jaren ook vaste prik op het affiche van het Hollandse muziekfeest op 'Koningsavond' in Ahoy. De aan het Maaskantje geboren performer heeft met zijn nummers een aanstekelijke kruising tussen levenslied en partyhit gevonden. Nummers als 'Laat De Zon In Je Hart’ en 'Geniet Van Het Leven’ zullen uit volle borst worden meegezongen.

  De medleys die steevast in het programma van de Nacht van Oranje zitten, worden dit jaar uitgevoerd door Het Feestteam én opnieuw ook door het gelegenheidstrio GENTS, bestaande uit Danny Froger, Danny Nicolay en Yves Berendse. Ze brengen een potpourri van de grootste Nederlandse hits. Mocht men de tekst onverhoopt toch niet kennen, de lichtkranten boven het in het midden van de Ahoy Arena gesitueerde podium, helpt het publiek een handje.

  De kaartverkoop is inmiddels in volle gang en loopt voor op voorgaande jaren, waarin de Nacht van Oranje in de laatste dagen altijd uitverkocht. Kaarten zijn verkrijgbaar via Ticketmaster: kaarten voor de eerste 1e ring van de tribune kosten € 23,- inclusief drie euro servicekosten en voor de vloer zijn kaarten beschikbaar à € 29,- (incl. drie euro servicekosten). Voor de 2e ring zijn nog kaarten verkrijgbaar via VakantieVeilingen.
    
   

  Read More
 • Marlane heeft de Oranje Kroon Open or Close

  Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 26 februari is dat 'Weet jij wel', de nieuwe single van Marlane. Al enkele jaren is zij een graag geziene gast op de Nederlandse podia, en niet in het minst om het plezier dat ze tijdens haar optredens uitstraalt. Die kwaliteit horen we ook terug in deze single, die werd geschreven door Willem Laseroms en Laurens van Wessel. Het aanstekelijke ritme, het pakkende refrein en het hoge meezinggehalte maken het een echte kanshebber voor de hitlijsten. Strakke blazers en een onvervalste accordeon zorgen voor een vrolijke sound.

  De clip, waarin een jong stel gaat lasergamen en karten, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. 'Weet jij wel' is volgende week tevens te horen als ‘Hollandse Nieuwe’ bij RADIONL.

  Read More

muziek top 50

 • mustang
 • sjouke
 • studio 15