Ik ben Cor heb 2 dochters en een hele lieve vrouw.
Ben voor mijn beroep vrachtwagenchauffeur en dat alweer vele jaren.
We zijn woonachtig in de nieuwbouwwijk van Oldebroek, Vele jaren geleden was ik actief als FM piraat (Radio Romantica)
Maar vanwege de verhoogde pak kans en hoge boetes was ik daarmee gestopt
Deed het draaien altijd met veel liefde en mocht het altijd graag doen Ik draai nu met veel plezier bij Radio Expansie.
Luister iedere week gezellig mee met Cor en Marja vanaf de akkers uit Oldebroek met de gouden klanken.

Veel luisterplezier bij dit station Cor & Marja

kijk in onze studio

 • Wouter Survani covert oude hit van Gert & Hermien Open or Close

  'Mooiste Memoires' van de Vlaamse zanger Wouter Survani zal u bekend in uw oren klinken want het is een cover van 'Shalalie' waarmee Gert & Hermien in 1972 landelijk doorbraken. Wouter heeft er wel een hedendaagse tekst op geschreven. Als DJ, producer, tekstschrijver en geluidsman mag Wouter Survani met recht een muzikale duizendpoot genoemd worden. Hij valt te beschrijven als een charmezanger, Vlaamse Ambikeizer en Schlagerprins.


  Muziek zit hem al van jongs af aan in het bloed en hij heeft daar steeds op verder geborduurd. Met de juiste contacten is hij daarin ook ver gekomen. Hij heeft al verschillende optredens mogen verzorgen in binnen- en buirenland. Solo, maar ook samen met andere bekende artiesten. Ook heeft hij zijn droom, na een periode waarin het privé wat minder net hem ging, kunnen verwezenlijken, namelijk een complete cd met de toepasselijke titel “Nieuwe Start”. Deze is opgenomen in zijn home studio, E Studio te Overhespen.in België. De clip van 'Mooiste Memoires' is op De Dam in Amsterdam geschoten door Robert Vegt

  RTV: All 4You Promotie / Willem de Bie / 06-43259755 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Read More
 • Nieuwe single voor Ellen Jannink Open or Close

  Binnenkort zal de nieuwe single 'Overdoen' van Ellen Jannink uitkomen. Samen met haar manager Hans Beumer heeft Ellen zich georiënteerd naar de mogelijkheden voor de opvolger van ‘Jij gelooft in mij’. Nadat ze al met Frank Swenne samengewerkt hadden aan de clip van haar vorige single kwam Frank nu op hun pad met een eigen geschreven nummer. Het nummer sprak ze gelijk aan en past bij de Nederlandse rock/pop-stijl van Ellen Jannink. Hans bracht Frank in contact met Arjan Venemann die vervolgens het arrangement heeft gemaakt.


  We zijn erg blij met het eindresultaat van het nummer “Overdoen”!  De clip wordt een dezer dagen opgenomen met regisseur/cameraman en dus tekstschrijver van het nummer: Frank Swenne. In de tweede week van juni zal de nieuwe single van Ellen Jannink dan officieel uitkomen.

  Read More
 • Sidney Bischoff houdt van het mooie leven Open or Close

  Dat Sidney Bischoff een levensgenieter pursang is, is allang geen geheim meer. De zanger uit Apeldoorn die met z’n lijfspreuk ‘Hart voor weinig, nooit chagrijnig’ altijd het positieve van het leven inziet, probeert dat met z’n nieuwe single ‘Mooi is het leven’ ook over te brengen op de liefhebbers van het Nederlandstalige lied.

  ‘Mooi is het leven’ is volgens Sidney een gezellig zomers nummer dat het zeker in de kroeg, tijdens de komende zomerfeesten en op de radio goed zal doen. ‘Tekstschrijver Hans Louws en producer Ger Oerlemans hebben het onderste uit de kan gehaald. De herkenbare Bischoff sound is zoals gewoonlijk in het lied verweven. Deze keer is de hulp ingeroepen van één van de beste gitaristen van Nederland, namelijk Marcel Fisser’, glundert Sidney.

  Een andere vaste partner waar Sidney al jaren mee samenwerkt is clipproducent William ten Kate. ‘Wij zijn twee handen op één buik. De opnamedagen zijn altijd gezellig. We maken er gewoon een leuk uitje van. Deze keer hebben we gekozen voor Giethoorn. Op een zonovergoten dag zijn shots gemaakt op het meer, het alom bekende eiland en bij een aantal bruggetjes in het prachtige dorp’, aldus Sidney.

  ‘Mooi is het leven’ is vanaf 23 mei 2018 verkrijgbaar en verschijnt op het Storm Records label. Meer info: www.sidneybischoff.nl

  RTV:  HUBSCH MEDIA

  Read More
 • Christian Malan maakt nieuwe single 'Met vrienden' Open or Close

  Zanger Christian Malan uit Raamsdonksveer is geen onbekende in de Nederlandstalige muziekwereld. Hij maakte inmiddels al verschillende singels met titels als; “Laten we feesten”, “Volle maan” en “Jij wilde liever vrij zijn”. Na een tijdje rustig aan te hebben gedaan is de Brabantse zanger weer de studio ingedoken met producer André Kooiman die al veel succesvolle singles maakte voor diverse artiesten. Hij vroeg hem om een gloednieuwe foxtrot voor hem te maken met een gipsy ritme. Het resultaat is een heerlijke plaat geworden die de vloer op menig feestje ongetwijfeld zal gaan vullen.


  De single met de titel; “Met vrienden” heeft een lekkere moderne foxtrot sound gekregen, met heerlijke gipsy gitaren en een lekkere accordeon sound. De single is vanaf verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals en wordt gepromoot in Nederland en België op vele radiozenders en websites door PLUGplugging. Een lekkere muzikale nieuwe single van Christian Malan die de liefhebbers van het Nederlandse lied verwent met dit prachtig gemaakte nummer! Meer info: www.andrekooiman.nl

  Read More
 • Johan Heeren en Rob van Daal slaan handen ineen Open or Close

  Het idee voor het duet, ontstond tijdens de album presentatie van Johan Heeren, waar collega Rob van Daal destijds ook een optreden verzorgde. Johan had al langer het idee op de planken liggen om een duet op te nemen van de klassieker ‘’Don’t look back’’ die oorspronkelijk was van de Amerikaanse soul en R & B -Groep The Temptations Bij interviews werd hem altijd gevraagd met wie zou je nog wel eens een duet op willen nemen. Dan gaf Johan steevast als antwoord ‘’met Rob van Daal’’. 


  Nu hij het juiste liedje in gedachten had, liet hij het idee aan Rob van Daal horen, die gelijk enthousiast reageerde op het nummer. Omdat Johan de later uitgebrachte reggae versie Don’t look back van Mick Jagger en Peter Tosh beter bij hem en Rob vond passen, is hij met deze versie naar de studio van Sonic Solutions gegaan om er een mooi arrangement van te laten maken met live gitaar, trompet en geweldige sax solo partijen. Via JC Records zetten de beide heren Johan Heeren & Rob van Daal nu hoog in, want met hun nieuwste plaat ‘’Kijk niet om/ Don’t look back ‘, (waarvan de Nederlandse tekst door Jack van Raamsdonk is geschreven), zal naar verwachting hoge ogen gaan gooien bij zowel de radiozenders, als bij het publiek in binnen en buitenland. 


  Met de Neve Media als de maker van de prachtige videoclip, en Platenlabel JC Records achter zich zal ‘’Kijk niet om/ Don’t look back’’ van Johan Heeren & Rob van Daal menig voetjes van de vloer doen gaan! Via JC-Records zullen de nummers Kijk niet om/ Don’t look back vanaf 25 mei uitsluitend digitaal verkrijgbaar zijn via de bekende downloadsites. Daarnaast zijn de tracks via de bekende streamingsdiensten Spotify en HitsNL te beluisteren.

  Read More
 • Janina Greven geniet van het leven en brengt ‘Leven met een lach’ landelijk uit Open or Close

  Janina Greven geniet van het leven en brengt ‘Leven met een lach’ landelijk uit

  Janina Greven is geboren en getogen Volendamse, maar woont inmiddels 9 jaar in Avenhorn. Ze is bijna 40 jaar, moeder van twee kinderen, gelukkig getouwd met Maarten en zangeres. Daarnaast is ze huidhoudster en heeft een eigen bedrijf in het schoonmaken van particuliere huisjes. Haar droom is om dat natuurlijk zo min mogelijk te gaan doen. Het liefst zingt ze elke dag. En dat zou zo haar toekomst wel eens kunnen worden.

  Zoals bekend is de kermis in Volendam altijd een waar spektakel. Op de ‘Kerremus cd 2017’ stond ook een liedje van Janina Greven. Het betreft het vrolijke nummer ‘Leven met een lach’. De eerste zinnen van de tekst, te weten ‘De zon schijnt het licht wat naar binnen, de vogels die zingen een lied. Zo wil ik m’n dag wel beginnen, een dag met veel moois in ’t verschiet. En loop ik dan vrolijk naar buiten een nieuw avontuur tegemoet, dan ben ik niet echt meer te stuiten en weet ik precies wat ik moet. Ik laat me gaan en geniet van het leven’, werden luidkeels meegezongen al ze ergens het podium betrad.

  Janina vertelt dat ze een heleboel melodieën in haar hoofd heeft zitten en op haar telefoon heeft staan, maar deed er nooit iets mee. Dat kwam een beetje uit angst omdat ze dacht dat het niet goed genoeg was. Vorig jaar kwam ze in contact met Jan Koning uit Volendam. Hij heeft een eigen studio en regelt altijd de Kerremus cd in Volendam. Zijn woorden ‘Jij moet een keer zelf iets maken. Jij kunt dat en dat moet je gewoon een keer doen. Ik help je met de productie en ga dat voor je maken’ brachten Janina op andere gedachten.

  ‘Ik heb hem een melodie opgestuurd en hij vond het helemaal geweldig. Het bevat de ingrediënten van de palingsound. Zo is het balletje gaan rollen. Er werd een orkestband van gemaakt en ineens heb je een eigen nummer. Vervolgens heb ik een tekst geschreven en het nummer kwam op de cd.  Omdat dat zoveel leuke reacties wilde ik het graag landelijk wil uitbrengen. Maar ja…Hoe??’vroeg Janina zich af. Het gaat over het leven met een lach. Het is een blij liedje, ook al zit het leven wel eens tegen. Uiteindelijk moet je blijven lachen en plezier maken zolang het kan’, aldus de blonde zangeres.

  Omdat Janina al vanaf haar 18de jaar al bezig was met muziek heeft ze ervaring opgedaan bij een aantal bandjes en trad regelmatig op in Noord Holland. Sinds een jaar of drie wordt ze ook als bandartiest geboekt op kermissen en feestjes. Vaak kreeg ze te horen dat het doodzonde was om niet verder te gaan in de muziek. Via haar vader kwam ze destijds ook al in contact met producer Ger Oerlemans die haar zo af en toe inhuurde om koorwerk te verrichten. Enkele weken geleden vroeg ze Ger om advies hoe ze het moest aanpakken. Hij bracht haar in contact met platenbaas Bert Schenau van platenlabel Storm Record. Bert was laaiend enthousiast. 

  ‘Inmiddels is alles geregeld. Mijn wens komt uit op 23 mei als m’n single landelijk verschijnt. Daarnaast heeft Bert geregeld dat ik een uitnodiging kreeg van Ivo Franklin om aanwezig te zijn bij de opnames van Toppers van Oranje op 27 mei bij Hotel Restaurant Riche in Boxmeer. Ger Oerlemans heeft de beelden in een lokaal pretpark te West Friesland geschoten. Meer info: www.janinamusic.nl

  RTV: HUBSCH MEDIA

  Read More
 • Meriam Bruggink gelooft er weer in Open or Close

  Na haar single “Ik ben met jou uitgepraat” in 2016, is het een tijd stil geweest rondom de geliefde zangeres uit de Achterhoek. Door gezondheidsproblemen en tegenslag heeft ze noodgedwongen een rustpauze in moeten lassen, maar volgens eigen zeggen is die pauze nu gelukkig voorbij! 2018 gaat helemaal haar jaar worden. Dit zal resulteren in een aantal nieuwe singles, waarvan de eerste vrijdag 25 mei uit zal komen. Meriam Bruggink die vorig jaar nog haar medewerking verleende aan “Het mooiste uit het leven”, een nummer van Willem Jansen, waarin ze de tweede stem voor haar rekening nam, heeft er weer helemaal zin in. 

  Na haar debuutsingle “Alles wat ik vraag”, haar eigen geschreven nummer “Van mij!” en het nummer van Emile Hartkamp “Ik ben met jou uitgepraat”, is ze nu weer toe aan haar vierde single die luistert naar haar eigen
  levensmotto: “Eerst zien…..dan geloven”. “Eerst zien…..dan geloven” is een nummer met een knipoog naar de Duitse Schlager muziek, een typisch herkenbare sound. Het nummer is afkomstig uit Studio Evolution van
  Marco Luesink. Al kennen Marco en Meriam elkaar al heel wat jaren, tot een samenwerking was het nog nooit gekomen totdat Meriam hoorde dat Marco exact de muziek maakte die Meriam zo erg graag zingt. “Eerst zien…..dan geloven” is vanaf 25 mei verkrijgbaar bij de bekende downloadportals. Voor meer informatie: www.meriambruggink.nl

  Read More
 • Ilse DeLange treedt op zaterdag 2 februari 2019 op in Ziggo Dome, Amsterdam Open or Close

  Ilse DeLange staat op zaterdag 2 februari 2019 in Ziggo Dome, Amsterdam. De zangeres speelt tijdens deze show naast haar bekende hits ook nummers van haar nieuwe selftitled album, dat op vrijdag 31 augustus 2018 verschijnt. Kaarten voor dit optreden zijn vanaf aanstaande vrijdag 25 mei om 10:00 uur te koop.

  Na de bekendmaking van een inmiddels uitverkochte clubtour in september en oktober van dit jaar maakt Ilse DeLange begin 2019 haar debuut in de Ziggo Dome met haar grootste eigen show in Amsterdam. 'Na de mooie herinneringen aan de shows in Ahoy en het GelreDome ga ik nu voor het eerst spelen in de Ziggo Dome. Ik kan niet wachten om alle nieuws songs van mijn nieuwe album aan het publiek te laten horen in zo'n mooie en prachtige zaal en kijk er naar uit om er samen met het publiek een onvergetelijke avond van te maken.'


  Op vrijdag 31 augustus verschijnt het langverwachte achtste soloalbum van Ilse DeLange, getiteld Ilse DeLange. Het nieuwe studioalbum verschijnt in het jaar waarin de zangeres het 20-jarig jubileum viert van haar debuutalbum World of Hurt. Het is voor het eerst in zes jaar dat Ilse DeLange, die met The Common Linnets twee internationaal succesvolle albums afleverde, nieuwe muziek uitbrengt. Ilse DeLange is voorafgegaan door de single OK. Ook staat You Are The Reason, het duet met de Engelse zanger Calum Scott op het album.

  Naast de al eerder genoemde uitverkocht clubtour staat Ilse DeLange dit jaar ook met twee uitverkochte shows in Koninklijk Theater Carré. De zangeres viert met deze shows op zaterdag 23 en zondag 24 juni het twintig-jarig jubileum van haar debuutalbum World Of Hurt dat in 1998 verscheen. Ze speelt tijdens deze concerten de nummers van het album integraal. Sinds het verschijnen van World Of Hurt is Ilse DeLange één van de meest gerespecteerde en succesvolle vrouwelijke artiesten van Nederland. Haar singles I'm Not So Tough, Miracle, So Incredible en The Great Escape werden enorme hits en ook met haar albums won de zangeres al meerdere prestigieuze awards. Op zaterdag 1 september speelt de zangeres haar enige festivalshow van 2018 tijdens het door haarzelf geïnitieerde festival Tuckerville nabij Enschede. Daarnaast was Ilse DeLange de afgelopen maanden te zien als jurylid van tv-programma The Voice Kids en speelt ze deze zomer een rol in het laatste seizoen van de Amerikaanse tv-serie Nashville. 
   

  Tickets €41,25/€49,50/€55 (incl. servicekosten en excl. transactie- en/of verzendkosten), vanaf aanstaande vrijdag 25 mei om 10:00 uur verkrijgbaar via IlseDeLange.com en Eventim.nl.

  Fotocredits: Paul Bellaart

  Read More
 • Wereldrecordpoging canon zingen bij Toppers in Concert Open or Close

  Nog een paar dagen en dan barst het jaarlijkse Toppers in Concert circus weer los in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Op 25, 26 en 27 mei vindt de 14e editie van ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’ plaats! Dit jaar met als thema Pretty in Pink 'The Circus Edition'’. Ruim 200.000 in het roze uitgedoste feestvierders in het grootste ‘over de top’ circus van spektakel en vermaak! 

  Voorafgaand aan de show zal zanger Danny de Munk samen met Isla Pastilles de stembanden opwarmen met het gehele publiek.. Dit gaan we doen in de vorm van Canon zingen. Het publiek wordt onderverdeeld in 3 zones die uiteindelijk hetzelfde liedje zingen, maar ieder op een eigen moment beginnen. Na 3 avonden hebben we dan met ruim 200.000 mensen Canon gezongen en een heel stevig wereldrecord neergezet. Zorg dat je op tijd in het stadion bent en neem deel aan dit unieke moment.

  Read More
 • Eric Ghelen gaat samenwerking aan met Manfred Jongenelis Open or Close

  Tijdens een opnamedag van het muziekprogramma Hart voor Muziek kwam Eric Ghelen in contact met Manfred Jongenelis. ‘Hij stelde voor om een afspraak te maken bij z’n studio in Etten-Leur. We hebben afgesproken om een zestal nummers op te nemen waarvan ‘Kom bij mij’ nu op single is verschenen. Manfred heeft de tekst geschreven en bovendien een geweldig arrangement van gemaakt’, vertelt Eric.

  De zanger die in het dagelijks leven samen met z’n vrouw Truus eigenaar is van Partycentrum San Lanaco in Lanaken (België), stond de afgelopen 15 jaar bekend als Limburgse dialectzanger. Oorspronkelijk komt hij uit Maastricht, maar woont al geruime tijd in België. ‘In het Partycentrum vinden vaak muzikale evenementen plaats waar zowel Nederlandse als Belgische artiesten optreden. Op advies van een aantal artiesten uit de stal van Berk Music heb ik mijn repertoire uitgebreid met Nederlands- en Engelstalige liedjes. Tot op de dag van vandaag heb ik daar nog geen moment spijt van’, meldt de 44 jarige zanger.

  ‘Kom bij mij’ komt ook op z’n aanstaande album te staan welke op zaterdag 29 september 2018 op grootste wijze wordt gepresenteerd in Lanaken. ‘Het nummer gaat over een meid die ik ontmoet en graag in m’n leven wil hebben. In de videoclip, opgenomen door Smaragd Music, is de verhaallijn perfect uitgebeeld. Het speelt zich af in de natuur. Tijdens de opnamedag was het stralend mooi weer. Je moet de clip gewoon bekijken, dan begrijp je wat ik bedoel’, aldus Ghelen.

  Binnenkort wordt z’n website www.ericghelen.nl grondig verbouwd. Tot nu toe werd alles in het Limburgs gepubliceerd, maar vanwege de nieuwe muzikale weg die Eric heeft uitgestippeld, komt er ook een Nederlandstalige versie online.

  RTV: Score Promotions / Dennis van der Kraan Tel : 06-41985707 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Read More

muziek top 50

 • gerritd