Uw verzoek is ons plezier

En kom gezellig bij ons in de chat

 • NPO Radio 2 Top 2000 bereikt 11,3 miljoen Nederlanders Open or Close

  Editie 2017 van de Top 2000 van NPO Radio 2 is door 76% van de Nederlandse bevolking (10 jaar en ouder) gevolgd via radio, tv, online en social media. De ’lijst der lijsten’ bereikt hiermee een zeer breed publiek. Zo wist de 19e uitzending van de Top 2000 meer vrouwen aan zich te binden dan in 2016, waardoor in 2017 ongeveer evenveel vrouwen als mannen zijn bereikt. Ook in leeftijdsgroep 35-54 jaar is het totale bereik van de Top 2000 (radio, tv, online en social media) ten opzichte van 2016 gestegen, met 8%. Luisteraars tussen de 35 en 54 jaar koppelen de Top 2000 vooral aan begrippen als ’liefde voor muziek’, ’authentiek’ en ’verbindt de samenleving’.

  Het totale bereik van de Top 2000 steeg van 10,5 miljoen mensen in 2016 naar 11,3 miljoen afgelopen jaar. Zendermanager Jan-Willem van Engelen van NPO Radio 2 is blij met deze cijfers. ”Goed om te zien dat ons publiek is gegroeid. De Top 2000 is echt van en voor iedereen. Een mooier compliment kan een publieke radiozender zich eigenlijk niet wensen.” Bron: RadioCall in opdracht van NPO. Fotocredits: NPO Radio 2/Bullet-Ray

  Read More
 • FeestDingen gaat 'Internationaal' Open or Close

  FeestDingen gaat ‘Internationaal’. En dan hebben we het niet over optredens in verre oorden, maar wel over de nieuwe single waarop je niet stil kán blijven zitten. Na het ongekende succes van de single “Djonniedep”, moest er natuurlijk een waardige opvolger komen. Een single die de stomende Alpenhutten feel naar Nederland haalt, en andersom. Internationaler kan bijna niet, toch?

  Met een dikke knipoog naar “Djonniedep” (die afgelopen editie nog een Party Award won voor populairste partysingle van 2017), brengt FeestDingen je opnieuw een vernieuwende sound die de speakers uit stampt. Feest DJ Maarten is er weer bij, en binnen de kortste keren “Dept” de hele hut weer mee. 

  Read More
 • Hanne, Marthe en Klaasje komen met extra K3-show! Open or Close

  Na het succes van hun eerste bioscoopfilm K3 Love Cruise komen Hanne, Marthe en Klaasje vanaf mei 2018 met een geheel nieuwe show. Nu met twee extra shows in de verkoop op 5 mei om 11.00 uur in Eindhoven en 26 mei om 11.00 uur in Den Bosch! De meiden kunnen niet wachten om opnieuw in Nederland en Vlaanderen op tournee te gaan. Een show boordevol enthousiasme, humor en de allerleukste K3 hits. Deze swingende show voor jong en oud mág je gewoonweg niet missen!

  De eerste show in Nederland vindt plaats op zaterdag 5 mei in Eindhoven. K3 is vervolgens tot en met 11 november 2018 te zien in Den Bosch, Rotterdam, Groningen en Apeldoorn. De kaartverkoop is inmiddels gestart! Kijk voor meer informatie op www.studio100.com. Tickets voor de nieuwe K3 show zijn verkrijgbaar via Eventim: 0900-3005555 (€0,45 p/m) of www.eventim.nl.

  Read More
 • Danny Sulman lanceert 'Wees zuinig op een goede vriend Open or Close

  Danny Sulman zit 10 jaar in het vak en viert dat, na het succes van zijn overige single “het achtste wereldwonder” met het opnieuw uitbrengen van zijn eerste succes “Wees zuinig op een goede vriend”. Deze song is door hit-producer Martin Sterken voorzien van een nieuw arrangement en een moderne sound!

  Lekker dansbaar met een tekst die vele mensen aanspreekt. Vriendschap in het leven is een zeldzaam iets dat je mag koesteren! De bijbehorende videoclip is geproduceerd door Purisa Media. 

  Read More
 • Berget Lewis & Shirma Rouse zijn op zoek naar zangtalent!! Open or Close

  Ben jij een zangtalent met ambitie? Treedt jij graag op en wil jij je graag verder ontwikkelen op dit gebied? Meld je dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aan voor deelname aan de ZO!LO Sessions en wordt via workshops en een masterclass van topzangeressen Berget Lewis en Shirma Rouse klaargestoomd voor je optreden. ZO!LO Sessions. De ZO!LO Sessions zijn GEEN wedstrijd maar een talentontwikkelingstraject i.c.m. met een showcase waarin zangtalent zich kan presenteren aan het publiek. Je gaat met topprofessionals uit de muziekindustrie werken aan je zang, stem- en ademtechniek, presentatie en performance. Daarbij wordt je ook nog eens muzikaal begeleid door een live band. Je optreden vindt plaats in het cultuur- en muziekcentrum de Tolhuistuin in Amsterdam. Er zijn twee edities van de ZO!LO Sessions. Op 25 maart
  2018 voor de leeftijdscategorie 8 - 18 jaar en op 15 april 2018 voor de leeftijdscategorie 18+ (er is geen leeftijdslimiet).

  Stuur dan voor 15 februari 2017 een filmpje van jezelf naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. “Aanmelding ZO!LO Sessions” waarin je acapella (zonder muzikale begeleiding) een nummer naar keuze zingt. Je kan overigens gewoon een filmpje met je telefoon opnemen. De jury, bestaande uit Berget Lewis en Shirma Rouse, kiest uit de inzendingen wie deel gaat nemen aan de ZO!LO Sessions. Reageer snel want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

  ZO!LO Sessions
  - Locatie: Tolhuistuin, IJpromenade 2, 1031 KT Amsterdam
  - 25 maart 2018: Leeftijdscategorie 8 - 18 jaar

  - 15 april 2018: Leeftijdscategorie 18+

  - Aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. “Aanmelding ZO!LO Sessions”

  Read More
 • Erik van Klinken gaat op zoek naar ‘Leo’ en vindt hem in een stripteasetent in Westendorf Open or Close

  Erik van Klinken gaat op zoek naar ‘Leo’ en vindt hem in een stripteasetent in Westendorf

  Erik van Klinken heeft inmiddels al een groot aantal gezellige vrolijke uptempo nummers op z’n naam staan. Toch wilde de zanger uit Emmen voor zichzelf nog een mooi feestlied opnemen waarmee hij de zaal op de kop krijgt. De verwachting is dat dat met zijn nieuwe single ‘Leo’ 100% gaat lukken. Op de melodielijn van ‘Green, Green grass of home’ van Tom Jones hebben Bram Koning en Jeroen Dirksen een Nederlandstalige versie geproduceerd. Om het feestgehalte tot een hoogtepunt te laten komen is Manfred Jongenelis ingehuurd om de accordeonpartijen in te spelen.

  De verhaallijn wordt in de clip heel duidelijk vertolkt. ‘Alles draait om branieschopper Leo die z’n vrouw elke keer beterschap belooft dat hij niet meer door gaat zakken in de nacht. Dan neemt hij er nog 1, nog 2 en dan de allerlaatste. Toch zakt hij weer door en zegt het is dom, maar de verleiding is zo groot. We kennen het allemaal. We zitten in de kroeg en dan krijg je een appje van je vrouw met de vraag wanneer je thuiskomt. Het antwoord is voor velen heel herkenbaar, namelijk ‘Ik kom er zo aan’. Vervolgens is er weer iemand die een rondje geeft. Uiteindelijk zitten we allemaal in hetzelfde schuitje. We beloven van alles, maar de verleiding dat wij in het café blijven zitten is heel erg groot’, legt Erik uit.

  Voor de finishing touch van clipopname toog Erik samen met z’n platenbaas Bert Schenau en clipproducent Ger Oerlemans naar Westendorf.  ‘De eerste shots zijn gewoon in Nederland opgenomen. Ik zit in de auto en krijg een appje van de vrouw van Leo met het verzoek om hem op te halen uit Oostenrijk. Ik pak gelijk het vliegtuig en reis af naar Oostenrijk om hem te zoeken in een kroeg oa. bij het bekende Café-Restaurant Gerry’s Inn onderaan de piste in Westendorf. Uiteindelijk vind ik hem een stripteasetent met een paaldanseres. Ik sleur hem mee en we samen naar huis’, aldus Erik.

  ‘Leo’ verschijnt op het Storm Records label. 

  RTV: HUBSCH MEDIA

  Read More
 • Feestzanger Irvine laat jong en oud dansen op ‘Waar zijn die handjes’ Open or Close

  Feestzanger Irvine kreeg het idee van z’n nieuwe single ‘Waar zijn die handjes’ aangereikt door DJ Galaga. Hij had een carnaval/ après-ski liedje op de plank liggen dat echt iets voor mij was. Vervolgens heb ik dat voorgelegd aan het team waarmee ik werk. Na twee regels keken we elkaar aan en stonden de neuzen dezelfde kant op. Terplekke hebben we er alles omheen bedacht. Van het arrangement tot de videoclip en ‘Waar zijn die handjes’ was geboren.

  Het liedje herbergt een tekst waarbij je een dansje kunt doen in de trant van Macarena. ‘Wij zijn ervan overtuigt dat heel makkelijk op te pakken is en dat men het ook gaat meedoen in het land. De melodielijn heeft echter niets met Macarena te maken. Het is een compleet ander lied. Omdat het refrein vaak terugkomt is het een fluitje van een cent om mee te dansen. Ik heb het liedje ondertussen aan verschillende leeftijdscategorieën laten horen en gaf ze de opdracht om te doen wat de tekst aangaf. Dan blijkt het heel snel te gaan. Zelfs de ‘oudere jeugd’ heeft er absoluut geen problemen mee’, glundert Irvine.

  Omdat Irvine tegenwoordig optreedt met twee verschillende jasjes, te weten, een goudkleurig- en een zilveren jasje, heeft hij besloten om deze ook terug te laten komen in de clip. ‘Het begint op een vliegveld. Daar ga ik enkele thema’s bezoeken met het vliegtuig, waaronder après-ski, carnaval en oktoberfest en Ibizastijl. Die zie je ook terug in de plaatjes. Aan het eind van de clip ben ik zo afgepeigerd van alle bezoekjes aan de steden dat ik met een pilotenjasje aan in de armen van een 2 stewardessen val’, aldus Irvine.

  ‘Waar zijn die handjes’ verschijnt op het Storm Records label.

  RTV: HUBSCH MEDIA

  Persbericht: Gert Reehuis

  Read More
 • Peter La Haye met nieuwe single 'Rustig aan' in de spotlights op Hits NL Open or Close

  Peter La Haye staat met zijn nieuwe single 'Rustig Aan' deze hele week in de spotlights op Hits NL. Peter hoopt naast de fans van het volkse muziek ook de jeugd blij te maken. De 39 jarige uit Zoetermeer afkomstige zanger/producer heeft het nummer zelf geproduceerd. Het is volgens Peter een liedje van deze tijd met de allernieuwste geluiden die momenteel verkrijgbaar zijn. Het intro heeft de juiste lengte en ook de lengte van het nummer past precies in het straatje om als radioplaat te worden bestempeld.

  In m’n vorige single  'Vol in mijn leven' zaten diverse muziekstijlen waaronder moombahton, gipsy, latin, disco en volks. De moombahtonstijl is erg populair bij de jeugd. Ouderen geven vaak de voorkeur aan volkse muziek. Mijn motto was om een productie te maken dat voor beide partijen geschikt zou zijn. Met deze middenweg denk ik daar zeker in geslaagd te zijn,  meent Peter die de tekst van ‘Rustig aan’ heeft laten schrijven door Chris Cohen.

  Volgens Peter zal de clip ook opvallen. ‘Het bevat een pokerachtig sfeertje, is niet doorsnee en heeft een commercieel tintje. Het heeft ook iets maffia-achtig. Er zit een verhaal in van a tot z. Het is bovendien erg leuk om te zien. Als we allemaal dezelfde soort clips maken volgen we elkaar. Ik denk dat ik me op deze manier onderscheid. Clipproducent Ron Schmid zal de beelden op 14 januari schieten. Enkele dagen later zal het resultaat te bewonderen zijn’, aldus Peter. 

  Website: www.peterlahaye.nl
  Facebook: https://www.facebook.com/zangerpeterlahaye/

  Read More
 • Jan Joost terug als 'De Zingende Skileraar' Open or Close

  De Zingende Skileraar is daadwerkelijk een zingende skileraar. Op dit moment geeft feestzanger Jan Joost namelijk skiles in Oostenrijk. Enige jaren geleden trad Jan Joost als zanger veelvuldig in den lande op. Hij heeft daarna een behoorlijke periode in zijn eigen café gewerkt. Na een aantal jaren in de horeca besloot hij in het winterseizoen zijn vaardigheden als skiër te gaan gebruiken om les te geven in de skigebieden. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kon en Jan Joost is weer gaan zingen. Nu is hij terug als "De Zingende Skileraar". 


   
  In het verleden maakte hij een aantal singles waaronder "Herr Heinrich" en "Marietje". Ook nam hij de "Feestballade" op. In dit nummer vraagt hij zich af (aan de vooravond van het feest dat hij heeft georganiseerd), of alles wel is geregeld. De eerste plaat als De Zingende Skileraar is als het ware de opvolger van de Feestballade. Het nummer "Wat een feest!" speelt zich namelijk af op de dag ná het feest.
   

  Read More
 • De Fik Erin brengt grote hit 'Honolulu' uit op single Open or Close

  De Fik Erin is een jonge Nederlandstalige uptempo band die al ruim 10 jaar een begrip is in het feesttentcircuit in de regio Brabant en Limburg. Ska, folk en een vleugje rock ’n roll lopen als een rode draad door hun muziek, getuige de eerdere singles die behoorlijk wat aandacht kregen op de nationale radio en TV Oranje, waarmee ze serieus proberen een landelijke stap te maken. Na het debuutalbum “Kijk Ons Nou” heeft de band besloten om hun, sinds jaar en dag tijdens live optredens grote hit “Honolulu” uit te brengen als single. 


  Met een zomerse klank, catchy refrein en bovenal het moment waar werkelijk iedereen “uit z’n plaat gaat” probeert De Fik Erin geestdriftig hun muziek aan te prijzen.

  RTV promotie: Nel van Olm tel. 0622949762  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

  Read More

muziek top 50

 • expansie